facebook
1 C
Hatvan, HU
2018, január 23, kedd.

Tükör 11.

Ma elindult a kampány, de ennek ellenére szakítottunk egy kis időt arra, hogy ismét közöljünk Önökkel egy csokorra való tényt.

Tudta-e Ön, hogy annak ellenére, hogy az első körben kijelölt kereskedők, vendéglátók, benzinkutak és gyógyszertárak egy része sem tudta még beszerezni az új pénztárgépet? Ennek ellenére a Kormánynak, a volt  illetékes miniszter nyilatkozata szerint olyan terve van, hogy bevezetnék az orvosoknál és fodrászoknál is?

Tükör 10.

Bár sokszor hazugságra vagyunk kényszerítve, ennek ellenére valahol mindig sikerül egy kis igazságot közölnünk.

Tudta-e Ön, hogy az egri önkormányzat és a Rádió Eger vezetője egy keretszerződésben rögzítve gyakorlatilag eltörölte a véleménynyilvánítás és szólás szabadságát? Megrendelések, támogatások fejében nem közölnek olyan hírt, ami az önkormányzat számára ?kellemetlen? lehet. Az információk szerint ilyen jellegű szerződést kötöttek a megyei lappal is. Ön szerint nem fejlettebb megoldás a hatvani fideszeseké, mert sokak szerint ők uralják a hatvani médiát, csak a hozzájuk lojális embereket alkalmazva?

Tükör 9.

Kedves Olvasó!

Főnökünk szorításából kibújva ismét közlünk pár gondolatot. Nagyon keresnek bennünket, mert nem tudják, kik azok akik információkkal látják el az ellenzéki politikusokat.

Szerencsére azokra nem is gondolnak, akik valójában elmondják mindenkinek mi is történik valójában nálunk, így a kirúgástól egyenlőre megmenekülünk.

És most nézzük, mi is történik körülöttünk.

Tükör 8.

Kedves Olvasóink!

Most van egy szusszanásnyi időnk, így folytatni tudjuk sorozatunkat.

Szerencsénkre legyen mondva, egy örömhírt kaptunk, lesz segítsége főnökünknek. Ránk is fér, mert érteni nem ért semmihez, csak az észosztáshoz, az meg nincs neki, mert agyatlan szegény, de a gerincesek családjába sem tudnánk sorolni, mert az sincs neki.

Nézzük mi is történik körülöttünk, amikről normál esetben hallgatnunk kell.

Tükör 7.

Kedves Olvasóink!

Többen megkerestek, hogy miért nem folytatjuk sorozatunkat. Mentségünkre legyen mondva, régi ?nagyfőnökünk?, akit magunk között csak Bűnözőnek hívtunk ugyan elment, de a vele kapcsolatos PR munkát továbbra is folytatnunk kellett. Ugyanannyi, vagy még több feladatot ad nekünk az új ?nagyfőnök?, akit egymás között, csak Bunkónak, vagy Tuskónak hívunk, mert nehezen birkózunk meg azzal a feladattal, hogy legalább egy átlagos szellemi képességű személyként mutassuk be.
Na de akkor folytassuk sorozatunkat!

Tükör 6.

Tudta-e Ön, hogy a Közgép tulajdonosai tavaly 4,1 milliárdot vettek ki osztalékként a cégből? Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó építőipari vállalkozás több, mint 491 milliárd forintot nyert közbeszerzéseken beleértve a konzorciumi tagként nyerteket is. Ön tudta, hogy a hatvani vasúti hídnak 5 milliárd volt a becsült kivitelezési költsége, amit a Közgép közel 6,5 milliárd forintból valósít meg? Ön szerint ez a nyereség nem túlzás? Ki ebben a partner?

Tükör 5.

Tudta-e Ön, hogy boszorkányüldözést kezdett a civilekénél a Kormány a Norvég Alapok támogatásával összefüggésben. Több szervezet megtagadta az együttműködést az ellenőrzésre kijelölt KEHI-vel azzal az indokkal, hogy ez politikai indíttatásból történik. Ön tudta, hogy az is elég volt Lázáréknak, hogy valakit politikailag elfogultnak tartsanak, hogy 2002 és 2006 között önkormányzati képviselő volt, de nem a Fidesz színeiben, egyébként pedig országosan elismert szakember.

Tükör 4.

Tudta-e Ön, hogy nyilvánossá váltak az új országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatai? Egyesek azzal viccelődnek, hogy addig, amíg a Kékszakállú Herceg várában minden szoba rejt egy titkot, addig Rogán Antal fideszes frakcióvezető vagyonnyilatkozatában viszont minden titok rejt egy új szobát? Tudja Ön, hogy Szabó Zsolt az utolsó vagyonnyilatkozata óta hány tízmillió forintért vásárolt lakást? Tudja azt, hogy hány száz hektár földje van?